nissan xtrail

 

 

Застапникот за возилата на Nissan , Automotive Group во своите салони ја представи новата и освежена генерација на Nissan X Trail.Теренецот нуди префинет дизајн, елегантна внатрешност и опција до седум седишта, што го прави идеален за целото семојство.

Во салоните на аутомотив Груп во наредните четири викенди имате можност за тест возење и забава за целото семејство.

Nissan X Trail
Nissan X Trail