КОН ВРВОТ
finance

This user hasn't shared any profile information

By

  Македонија и Бугарија имаат на располагање 17 милиони евра од фондовите на ЕУ во рамки на новата ИПА-Програма...

By

Рудникот за бакар и злато во Иловица ќе добие кредит од 215 милиони долари од Société Générale S.A. UniCredit Bank AG и Unicredit Bank...

By

        Австриската осигурителна групација Vienna Insurance Group издаде обврзници во вредност од 400 милиони евра.Освен...

By

  Трет авион во Скопје, 1 нов аеродром и 6 нови линии Виз Ер, најголемата нискобуџетна авиокомпанија во Централна...

By

о рамки на манифестацијата, Општина Охрид ќе ја организира традиционалната Охридска вечер. На вечерта што ќе...

By

  После бранот на поефтинување на горивата, најверојатно не очекува ново поскапување. Регулаторната комисија...

By

  Поранешниот американски велосипедист Ленс Армстронг, мора да врати 10 милиони американски долари на SCA Promotions,...

By

Општинската комисија за проценка на штети од природни непогоди ја привршува теренската работа во четирите населени...

By

    На сметките на 13767 лозари денеска се префрлени 396 милиони денари. Владата на лозарите им исплати по 40.000...

By

  Како граѓанин на Република Македонија вие сте обврзник на персоналниот данок на доход и сите приходи кои...