КОН ВРВОТ
By

    ТВ Алфа објави дека планираната слободна економска (финансиска) зона по примерот на Дубаи или пак Лондон...

By

  Денеска официјално започна Светскиот економски форум во Давос, Швајцарија.Политичари, Директори на Fortune 500...

By

    Аналитичарите и политичарите продолжуваат со анализите што ќе донесе поефтината нафта за целиот свет...