КОН ВРВОТ
By

        Австриската осигурителна групација Vienna Insurance Group издаде обврзници во вредност од 400 милиони евра.Освен...

By

  Поранешниот американски велосипедист Ленс Армстронг, мора да врати 10 милиони американски долари на SCA Promotions,...

By

Општинската комисија за проценка на штети од природни непогоди ја привршува теренската работа во четирите населени...

By

    Нов бран со обилни врнежи од дожд според најавите од метеоролозите ќе ја зафати територијата на Македонија...

By

Европски извештај за собраќајна незгода во Р.Македонија функционира од 2009 година, но сепак граѓаните сеуште се...

By

  Конкуренцијата на глобално ниво ги намали цените до 15% за комерцијалното осигурување, изјавуваат преставници...

By

Центарот за управување со кризи, издаде соопштение за состојбата по обилните врнежи на територијата на Р.Македонија.Поплави...

By

    Словенечката осигурителна групација Zavarovalnica Triglav во првите девет месеци од годината остварила приходи...

By

  Расте бројот на украдени возила во Р.Македонија, просечно по 50тина автомобили се противправно одземени секој...