КОН ВРВОТ
By

Професорот по хемија од Руанда, Цепас Ншимуреми ( Cephas Nshimyumuremyi )започнал успешен бизнис пред 2 години со само 10...

By

  Несоница,скенирање на околината за идеја или ризик, моменти на триумф и еуфорија, падови и депресија, сетоа...