КОН ВРВОТ
By

Архитекти,граѓани кои ја почнаа иницијатива по најавеното трансформирање на Градскиот трговски центар во барок...

By

Скопје Сити Мол, традиционално, по 4 пат организира Саем за деца кој ќе се одржи во периодот  од 20 до 23 ноември 2014г...

By

    Застапникот за возилата на Nissan , Automotive Group во своите салони ја представи новата и освежена генерација на...