КОН ВРВОТ
By

        Австриската осигурителна групација Vienna Insurance Group издаде обврзници во вредност од 400 милиони евра.Освен...

By

  Поранешниот американски велосипедист Ленс Армстронг, мора да врати 10 милиони американски долари на SCA Promotions,...

By

Европски извештај за собраќајна незгода во Р.Македонија функционира од 2009 година, но сепак граѓаните сеуште се...

By

  Конкуренцијата на глобално ниво ги намали цените до 15% за комерцијалното осигурување, изјавуваат преставници...

By

  Расте бројот на украдени возила во Р.Македонија, просечно по 50тина автомобили се противправно одземени секој...